Sous les Cloches

Minicamping in het hart van Frankrijk

Uw gastheer en gastvrouw

Op camping “ Sous les Cloches “ zijn Mathieu Bulkens en Leonie van Ras uw gastheer en gastvrouw. Wij doen ons best om het u tijdens uw verblijf op onze camping aan niets te laten ontbreken. 

 

Sous les Cloches

In 2020 kochten wij deze oude uit 1802 stammende pastorie ( presbytère ) met haar erf en opstallen. In 2021 hebben wij met veel plezier en inzet op deze plek minicamping “Sous les Cloches “ gecreëerd, op slechts enkele meters afstand van de Sint Martinus kerk van Terjat. ( eglise Saint Martin ) Dus letterlijk “Onder de klokken “. Overigens laten de klokken zich maar zeer beperkt horen, slechts 3 keer per dag zodat u van uw nachtrust kunt blijven genieten.

Wij vielen als een blok voor het verhaal achter de kerk, de pastorie en het erf met de opstallen. Met name het authentieke en originele karakter van erf en gebouwen sprak ons enorm aan en natuurlijk niet op de laatste plaats de rust en het overweldigende uitzicht over de heuvels en de landerijen. Eglise Saint Martin is een van oorsprong Romaanse kerk waarvan het eerste gedeelte is gebouwd in de periode rond 1080 – 1165. De huidige klokmuur stamt uit de periode 1802 – 1842, ook in deze periode is de pastorie gebouwd. In de prachtig gerestaureerde kerk vindt u ook een beeld van Jeanne d`Arc, zij was heel bijzonder in de Franse geschiedenis. Uw gastheer en gastvrouw vertellen u graag het hele verhaal.


Wij, Mathieu en Leonie wensen u een onvergetelijke tijd toe op camping “Sous les Cloches “.