Sous les Cloches

Minicamping in het hart van Frankrijk

Onze Faciliteiten

Let op: voor een aantal van onze faciliteiten vragen wij een kleine vergoeding. 

Het Kampeerterrein

Het kampeerterrein is erg kindvriendelijk, zo is er een zwembad, een speelhuis met schommels, een mini opzet zwembad voor de allerkleinsten en diverse spel- en recreatie mogelijkheden. Ook is er een gezamenlijke grote picknick tafel en een kampvuurplek.

Grenzend aan de pastorie bevind zich de receptie / recreatieruimte voorzien van houtkachel voor de frissere dagen. In de receptie/recreatie ruimte is een wasautomaat en wasdroger voor u ter beschikking tegen een kleine vergoeding. Ook vind je hier de sanitaire ruimte met douche, toilet en sauna. Onder de aangrenzende overkapping bevinden zich de afwas locatie en de overdekte jacuzzi. Natuurlijk is er gratis WIFI op het kampeerterrein.

 

Plattegrond

De Kampeerplaatsen

Het kampeerveld beschikt over 6 ruime kampeerplaatsen van ca. 120 m2 met zon- en of
schaduwplekken. Ook is er een fantastisch uitzicht over de departementen Puy de Dome evenals het departement Creuse. 

Naast de 2 ruime plekken voor caravan, tent of vouwwagen is er ook een pipowagen te huur ook beschikt de camping ook over 3 compleet ingerichte safari tenten voorzien van alle luxe zoals: een koelkast, kookgelegenheid, koffiezetter, waterkoker enz. Fijne bedden en steigerhouten meubelen op een verhoogde vlonder waarop de tenten zijn gebouwd. Elke safari tent heeft een eigen picknick tafel met parasol om s`ochtends lekker in het zonnetje te kunnen ontbijten.  

De kampeerplaatsen zijn onderling gescheiden middels een groenstrook zodat optimale privacy kan worden geboden. Elke kampeerplaats beschikt ook over een elektra aansluiting(10amp) en er is gratis WIFI op het kampeerterrein evenals een drinkwater tappunt.